Voetbalseizoen 2023-2024 komt er met rasse schreden aan. Zoals jullie hebben vernomen stoppen enkele van onze jeugdtrainers in de onderbouw. Zij leverende de voorbije jaren mooi werk en het bestuur is hen daar dankbaar voor.

Ondertussen is het bestuur al volop bezig met de voorbereiding van het volgende seizoen. V.C. Vamos Zandvoorde zal uiteraard de goede werking van de onderbouw verderzetten, en de lijn doortrekken naar de bovenbouw. Al onze spelertjes verdienen dat!

Vanaf volgend seizoen zal de onderbouw bestaan uit de teams U7 t.e.m. U11 en de voetbalschool. De jeugdcoördinator van de onderbouw wordt Geert Catrysse. Hij is een trainer met heel wat jaren ervaring en volgde ook de nodige opleidingen om deze opdracht kwaliteitsvol in te vullen.

De trainers van de onderbouw voor volgend seizoen zijn: Cédric Bouilliart, Geert Catrysse, Jason Van Pachtenbeke, Mario Vandevoorde, Davy Crombez en Patrick Coucke.

De voetbalschool zal tweemaal per seizoen georganiseerd worden, namelijk 10 weken in de eerste helft van het seizoen en 10 weken in de tweede helft van het seizoen.

Naast de voorbereiding van het nieuwe seizoen voor de onderbouw is het bestuur ook aan de slag met de voorbereiding voor de bovenbouw, nl. de teams U12 t.e.m. U17. De trainers van de bovenbouw voor volgend seizoen zijn: Geert Catrysse, Rien Houwen, Korneel Verhaeghe, Jason Van Pachtenbeke, Glenn Brutyn en Quinten Bouilliart.

Ook de infrastructuur verdient onze aandacht. Dankzij de grote financiële steun van stad Oostende zal het bestuur in 2023 verder kunnen werken aan het in orde brengen van de infrastructuur. De nieuwe energiezuinige verlichting van het tweede terrein was hierbij pas een eerste stap.

Het bestuur van V.C. Vamos heeft ook beslist om de lidgelden voor het seizoen 2023-2024 voor de onder- en bovenbouw te behouden op 250 euro. Het leven is al duur genoeg. (Voor wie geniet van het kansentarief van stad Oostende bedraagt het lidgeld 50 euro.) Het lidgeld bestaat uit een opleidingsvergoeding en de kost van het kledijpakket.

Voel je je geroepen om mee te varen op het schip van V.C. Vamos? Vanaf volgend seizoen wordt er een ouderraad in het leven geroepen. Mensen die zich nu en dan eens kunnen vrijmaken, die zich willen inzetten voor de club, die leuke ideeën hebben,... Kortom: iedereen die wilt, kan toetreden! Stuur ons gerust een bericht!